Økobonde, jeg?

03.11.2017 (Oppdatert: 03.11.2017)

Tid: -
Sted: Etne Kino, Strondavegen 30


Salget av økologisk mat øker som aldri før, men norsk økologisk produksjon blir hengende etter. Kan vi unngå økt import av økologisk mat ved å satse sjøl? Og hva vil det egentlig si å drive økologisk på Vestlandet?


Program

  • Velkommen ved Landbruksdirektøren
  • Kort om Landbrukets ØKOLØFT. Aina Bartman, prosjektleder Økoløft
  • Hvorfor vi ønsker å satse på økt økologisk produksjon i Norge. Hordaland Bondelag og Hordaland Bonde- og Småbrukarlag        
  • Praktiske erfaringer fra egen gård
    • Hvordan kan vi best ta vare på mikrolivet i matjorda? Inspirasjonsbonde Kolbjørn Anda, økologisk kjøtt og melkeprodusent fra Randaberg
    • Hva er viktig å tenke på i økologisk sauehold? Torvald Tokvam, økologisk saueprodusent fra Aurland
    • Livet på Bjørnebruket, hvorfor valgte vi økologisk drift? Cecilie og Tarjei, økologiske produsenter i Øystese
  • Hva kan Norsk Landbruksrådgiving bidra med?
  • Hva sier regelverket for økologisk produksjon? Harald Bjørn-Larsen, rådgiver Debio

Servering av varm lunsj

Arrangementet er gratis.

Av hensyn til matservering er det fint om du melder deg på innen 27 november på på mobil 913 50 074 eller til    aina@oikos.no