Potet 2021

06.02.2020 (Oppdatert: 22.09.2020)

Tid: -
Sted: Digitalt og regionalt


Hold av tirsdag 19. januar for faglig påfyll om potetproduksjon. Denne gangen blir det regionale samlinger med direkte overføring av foredrag på storskjerm. Du kan også få med deg foredragene på egen PC.


− På grunn av den usikre smittesituasjonen for Covid 19 vil vi ikke ta risikoen med å planlegge et stort, nasjonalt arrangement der kanskje bare noen få kan delta, eller i verste fall må avlyses, sier Borghild Glorvigen som er fagkoordinator poteter i Norsk Landbruksrådgiving (NLR) og leder for arrangementskomiteen for Potet 2021.

Regionale dagssamlinger

− Vi satser derfor på regionale dagsamlinger der foredragene sendes direkte på storskjerm. Vi ser for oss at det blir samlinger 10-15 steder i landet i egnede lokaler, med god tid til lunsj og prat, sier Glorvigen.

Det blir også mulig å følge foredragene hjemme eller på kontoret via egen PC, nettbrett eller mobil. Spørsmål til innlederne blir mulig via en egen chatfunksjon, og det blir satt av god tid til å svare på spørsmål.

− Programkomiteen for Potet 2021 er godt i gang med å sette sammen et fagprogram som skal være interessant for flest mulig, sier Glorvigen.

Programkomiteen består av:

  • Camilla Bye, NLR Øst
  • Eldrid Lein Molteberg, NIBIO
  • Frode Grønmyr, Landbruk Nordvest
  • Vidar Westum, NLR Innlandet
  • Borghild Glorvigen, NLR

Har du innspill til, kontakt potet@nlr.no

Faglig fokus

Dette er sjuende gang NLR inviterer alle potetprodusenter og resten av potetbransjen til et nasjonalt arrangement. Forrige gang, på Potet 2019 på Gardermoen, 21. - 22. januar 2019, var det nesten 300 deltakere.

Borghild Glorvigen oppfordrer alle interesserte om allerede nå å legge inn arrangementet i kalenderen tirsdag 19. januar.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.