Jon Fredrik Strandrud ny fagkoordinator for økonomi i NLR

25.07.2017 (Oppdatert: 27.07.2017) | Nyhet

Jon Fredrik Strandrud er ansatt som fagkoordinator for økonomi i Norsk Landbruksrådgiving (NLR). Han begynner i halv stilling fra september.

Jon Fredrik Strandrud (42) har mastergrad i økonomi og ressursforvaltning fra NMBU på Ås, og har gått på flyskole på Bardufoss. I snart 17 år har han vært flyger, og er i dag kaptein i Norwegian. I tillegg har han de siste to årene vært rådgiver i Landbruksdirektoratet, først ett år på heltid med permisjon fra flygning, så 50 prosent i kombinasjon med å være flyger.

− Ved siden av å være flyger har jeg også vært instruktør for kolleger og jobbet med utvikling av prosedyrer. Som fagkoordinator håper jeg å ta med meg erfaringen som formidler av kunnskap, sier Strandrud.

Han påpeker at flybransjen har vært gjennom mange omstillinger, og hvordan man håndterer dette er også kunnskap han har med.

− NLR har også vært gjennom en omstilling, og jeg vet hvor krevende det kan være, sier Standrud.

Han har to barn på 11 og 13 år, er gift og bosatt på Ås.

− På fritiden driver vi en skogsgård i Telemark, så jeg kan litt om skog, men har mye å lære om landbruk, sier Standrud. Han starter i 50 prosent stilling og fortsetter foreløpig 50 prosent som flyger.

− NLR får med andre ord en fagkoordinator som har mye å lære, men jeg håper å kunne bidra godt som koordinator og tilrettelegger. Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og medarbeiderne, sier Standrud.

 

Les også:

Ragnhild Borchsenius ny fagkoordinator for grovfôr i NLR

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.