Møt oss på Dyrsku’n i Seljord

07.09.2018 (Oppdatert: 20.12.2018)

Tradisjonen tro stiller Norsk Landbruksrådgiving Østafjells med stand på Dyrsku’n i Seljord, 14. - 16. september. Vi er med sammen med de andre organisasjonene i landbruket som en del av Møt landbruket i første etasje i Husdyrhallen. Velkommen innom for en fagprat!

Norges største handels- og landbruksmesse samler årlig 750 utstillere og 90.000 besøkende fra hele landet. Dyrsku’n har røtter helt tilbake i 1850-åra da det ble holdt fesjå mange steder i Telemark. Her møtte bøndene fram for å kjøpe og selge - først og fremst var det handel med dyr, men etter hvert kom andre varer til.

Fra 1866 ble fesjåene samlet på Dyrskueplassen i Seljord. 152 år senere er Dyrsku’n fortsatt viktig møtested og  kunnskapsarena med alt fra landbruks- og anleggsmaskiner i stor målestokk, kniv- og klokkehandel, til lokalmat og husflidsutstilling med utstillere fra hele landet. Dyra finner du sjølsagt fortsatt også her.

NLR Østafjells er med sammen med de andre organisasjonene i landbruket som en del av Møt landbruket i første etasje i Husdyrhallen.

Tema for årets Møt landbruket er jordvern. Telemark Bondelag vil i samarbeid med Dyrsku’n Arrangement AS utarbeide informasjonsmateriell til bruk på stander og i Husdyrhallen. Også i år blir det presentasjoner og debatter i eget telt utenfor Husdyrhallen - på samme sted som de to de to siste åra.

> Les mer  Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.