Hvordan handterer du landbruksavfallet?

07.01.2020 (Oppdatert: 07.01.2020)

NLR har sammen med avfallsbransjen utarbeidet en e-læringsløsning som sier noe om hvordan avfall bør sorteres og leveres, og motiverer til å gjøre det.

Sorter og lever avfallet til godkjent mottak. Da tar du vare på miljøet!

Kurset er utarbeidet sammen med representanter fra avfallsbransjen: Grønt Punkt, RENAS og MEF (Maskinentreprenørenes forbund). Konsulent og pådriver for arbeidsgruppa har vært Martin Haarr fra Rogaland. Løsningen er utarbeidet av DataPower i Steinkjer.

Målsettingen med kurset er å inspirere til sortering og levering av landbruksavfallet til godkjent mottak. Dette er det beste for miljøet, og bidrar til å underbygge landbrukets positive omdømme. Med et godt gjennomtenkt opplegg for sortering av avfallet trenger ikke dette å ta mye ekstra tid, og det gir et mye triveligere arbeidsmiljø. Levering av avfallet er også mye enklere når det er sortert på forhånd.

Kostnadene ved løsningen dekkes av NLR i en testperiode, som foreløpig går ut 2019. Det er lagt opp to ulike tilganger, en med registrering slik at du kan skrive ut et kursbevis etter at du har gjennomført kurset. Ønsker du ikke kursbevis, kan du bruke en anonym tilgang. I henhold til lov om personvern/GDPR deles ikke opplysninger om de som registrerer seg med navn og e-postadresse med tredjepart.

 

Registrering (for personlig kursbevis)

Her må brukeren velge registering før han/hun kan starte kurset. Under registrering angir brukeren e-postadresse, navn, velger passord og angir registreringsnøkkel.

Registreringsnøkkel for bruk ved registrering: 56028.97863.34

Neste gang brukeren vil starte kurset er det nok å logge på med angitt e-postadresse og passord.

Link: http://www.datapowerlearning.com/online/

 

Direkte (anonym tilgang)

Link: http://www.datapowerlearning.com/online/extern.aspx?mode=anonymous&fname=Ukjent&lname=Bruker&csid=97862&oid=56028&cid=10001032&persist=1

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.