NLR på Karrieredagen på NMBU

11.10.2019 (Oppdatert: 11.10.2019)

Onsdag 9. oktober var det duket for Karrieredagen ved Norges miljø- og biovitenskapelig universitet. Det er en møteplass for framtidige arbeidssøkere og deres potensielle arbeidsgivere, og Norsk Landbruksrådgiving var selvfølgelig til stedet.

Standen til NLR var godt besøkt gjennom hele dagen.

En delegasjon på fire fra Norsk Landbruksrådgiving var på plass for å sikre nye rekrutter med mye høy faglig kompetanse fra relevante studier på Ås. Etter endt dag, var HR-sjef Gudrun Fodstad svært fornøyd, og mener NLRs framtid ser lys ut med tanke på aktuelle arbeidssøkere.

− Vi skal gjøre NLR til den mest attraktive arbeidsplassen. Og vi trenger gode kandidater med god utdannelse, så da skal vi selvfølgelig være på karrieredagen på NMBU, forteller hun.

Brosjyrer og gulrøtter

Det er mange studieretninger på NMBU som favner under NLRs rådgivningstilbud, og mange studenter kom med målrettede skritt bort til standen for å høre mer om karrieremulighetene.
I tillegg til å informere om NLR og hva vi driver med, ble det delt ut rekrutteringsbrosjyrer og gulrøtter. Dette viste seg populært, og mange ble enda mer interessert i en mulig karriere i NLR etter endte studier på Ås.

Sammen på standen med Gudrun, var Jon Mjærum, Hanna Næss Holm og Siri Josefine Mo.

Jobb hos oss

Hadde du ikke anledning til å besøke standen til NLR under Karrieredagen, men er interessert i en stilling hos oss, fortvil ikke!

Her kan du lese mer om hvorfor vi trenger din kunnskap i Norsk Landbruksrådgiving.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.