Norsk Landbruksrådgiving Agder er en medlemseid organisasjon med 1290 medlemmer i hele Agder. Vi er 17 ansatte fordelt på fire kontorer. Våre arbeidsoppgaver omfatter kunnskapsutvikling med forsøksarbeid og rådgiving innen jord og planteproduksjon både konvensjonelt og økologisk. Vi tilbyr også rådgiving innen økonomi, maskinteknikk og HMS. Vårt motto er å være bondens førstevalg på rådgiving.

Spennende kombistilling for deg som liker å snakke med bønder, være i felt om sommeren, ta jordprøver og lage gjødslingsplaner om vinteren, og brenner for å bidra til bedre agronomi og god drift hos våre medlemmer

100 % stilling kombinert rådgiver grovfôr og forsøkstekniker

Vi søker primært deg med utdanning og relevant erfaring, men vi oppfordrer også deg som er under utdanning om å søke.

Arbeidsoppgaver:

· Rådgiving innen grovfôr

· Gjødslingsplanlegging, jordprøver og fôrprøver

· Forsøksarbeid, markvandringer, kurs og fagmøter

· Skrive artikler for nettsider og fagblader

· Prosjektarbeid

Vi søker deg med:

· Høyere utdanning innen landbruksfag, gjerne bachelor eller mastergrad

· Relevant praksis kan kompensere for utdanning

· Erfaring fra landbruket

· God skriftlig og muntlig framstillingsevne

· Gode datakunnskaper

Fleksibilitet i forhold til arbeidstid

Vi søker deg som er serviceinnstilt og tar ansvar for egne oppgaver. Du må kunne kommunisere godt, ta initiativ og jobbe systematisk. Søkere må ha førerkort klasse B og disponere bil. Kontorsted vil fortrinnsvis være på Bygland, med mulighet for andre kontorsteder.

Vi kan tilby en selvstendig stilling med varierte arbeidsoppgaver i et godt fag- og arbeidsmiljø, gode muligheter for faglig utvikling. Lønn etter avtale. NLR Agder har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Oppstart: 1. september.

Søknadsfrist: Søknad med CV sendes til agder@nlr.no innen torsdag 19. mai eller på Finn.no: (1) Stilling ledig i NLR Agder | FINN.no

For mer opplysninger om stillingen eller NLR Agder, ta kontakt med daglig leder Inger Birkeland Slågedal, tlf. 91870893, e-post inger.slagedal@nlr.no.