Personvern på nlr.no

01.07.2018 (Oppdatert: 06.05.2019)

Nlr.no er en nettside ment som et medlemstilbud til våre medlemmer. Men du er hjertelig velkommen hit uansett. For å lese vårt låste stoff på du imidlertid være medlem og få utlevert påloggingsinformasjon av din regionale rådgivingsenhet.

Vi tar din sikkerhet på alvor. Våre nettsider henter minimalt med informasjon om deg. Og vi selger ingen ting av det videre. Vi bruker Google Analytics. Dette er for å lettere få et inntrykk av om nettsiden fungerer som den skal for deg. Finner du det du er på jakt etter? Hva er du opptatt av at vi skal levere av informasjon til deg?

Informasjonen vi får av Google Analytics gjør oss i stand til å bygge en enda bedre side til deg.

Det den ikke gir oss er informasjon om hvem du er. Vi vet kanskje hvor i landet du er inne på siden ifra. Og vi vet om du bruker mobil eller datamaskin Men altså ikke hvem du er, eller adressen til den maskinen du er inne på fra.

Dersom du logger deg inn som medlem får vi heller ingen ekstra informasjon. Adressen du logger inn på er felles for flere. Her er du derfor også helt anonym.

Noen steder på siden vår, kan du bestille jordprøver, melde deg på kurs eller melde deg inn som medlem. For å kunne gjøre dette må du nesten gi ifra deg personlig informasjon som for eksempel navn og epostadresse med mer. Dersom du ikke ønsker å gjøre det fra vår nettside kan du fint ringe din lokale enhet i stedet, så hjelper de deg videre.

Vi håper du trives på siden vår. Dersom du finner eller ikke finner det du lette etter setter vi pris på om du gir oss beskjed i meldingsboksen nederst på siden vår. Heller ikke den registrerer mer om deg enn hvilken side du var på da du svarte og hva du svarte. Så lenge du selv ikke signerer med navnet ditt vil vi ikke kunne vite hvem du er. Informasjonen som kommer inn her er kun tilgjengelig for kommunikasjonsenheten vår. Vi bruker informasjonen til å lage en enda bedre side for deg, der du lettere finner det du lurer på.

Skulle du lure på noe i forbindelse med din sikkerhet på våre nettsider er du velkommen til å ta kontakt på info@nlr.no

 

 

Foto: Åsmund Langeland, NLR InnlandetFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.