NLR Økonomi

(Oppdatert: 14.01.2021) Jon Fredrik Strandrud

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) tilbyr rådgiving innenfor økonomi, strategi og næringsutvikling.

> NLR Veivalg er et tilbud innenfor økonomisk rådgiving som gir overblikk og bevisstgjøring av virksomheten og ressursene på gården. I NLR Veivalg  blir det utarbeidet klare mål for videre utvikling av gården. (NLR Veivalg het tidligere NLR Dynamisk Strategi)

> NLR Driftsplan er et tilbud innenfor økonomisk rådgiving for forbedring av gårdsdriften med tanke på investeringer, etablering eller omlegging.

> NLR Likviditet er et tilbud innenfor økonomisk rådgiving som gir bedre oversikt og styring av likviditeten. Dette er en nøkkelfaktor for å ha en trygg og forutsigbar økonomi gjennom året. Ikke minst gjelder det når investeringer er gjennomført eller står for tur, som nye maskiner, bygninger eller omlegginger i fjøset.

 

> Økonomirådgivere i NLR

I Norsk Landbruksrådgiving er det mange rådgivere i hele landet som tilbyr rådgiving innenfor økonomi. Disse rådgiverne har et tett samarbeid koordinert av fagkoordinator i økonomi Jon Fredrik Strandrud og Fagforum økonomi i Norsk Landbruksrådgiving.

> Finn din økonomirådgiverFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.