Ledige stillinger

28.04.2017 (Oppdatert: 02.07.2018)

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) består av ti regionale rådgivingsenheter og en sentralenhet med administrasjon på Ås. Vi er eid av 29.000 medlemmer og har 360 dyktige medarbeidere over hele landet. NLR utvikler og leverer helhetlig, kunnskapsbasert og uavhengig rådgiving tilpasset landbrukets behov.

NLR er bindeledd mellom forskningen og landbruket. Våre fagområder er agronomi, grovfôr, korn, poteter, grønnsaker, frukt, bær, veksthus, økologisk landbruk, miljø, klima, kulturlandskap, økonomi, HMS, næringsutvikling, landbruksbygg, maskinteknikk, presisjonsjordbruk, hydroteknikk, jord, gjødsling, plantevern m.m.

NLR har stadig behov for nye teknikere med fagskoleutdanning i landbruk, og rådgivere med bachelor- eller master-grad i plantevitenskap, husdyrvitenskap, agroøkologi, teknikk, økonomi eller andre fag. Mange starter som teknikere og utvikler seg til å bli rådgivere gjennom vår egen rådgiverutdanning, NLR-skolen.

Behovet for kompetanse innenfor våre fagområder blir enda større i årene som kommer. Har du lyst på en spennende jobb med utvikling og formidling av ny kunnskap, praktisk og teoretisk arbeid - i tett kontakt med landbruket? Da er NLR noe for deg.

 

 

Norsk Landbruksrådgiving Rogaland søker:  

> Rådgivar grovfôrproduksjon 

Kontorstad: Særheim

Søknadsfrist 27. juli 2018Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.