Jobb hos oss

09.10.2019 (Oppdatert: 03.04.2020)

Randi Hodnefjell er oppvokst på gård med melkeproduksjon på Mosterøy i Rennesøy kommune i Rogaland. I 2017 tok hun mastergrad i plantevitenskap ved NMBU og begynte som landbruksrådgiver i NLR Vest med kontorsted Ørsta. Etter halvannet år på Sunnmøre vendte hun nesen hjemover og startet i NLR Rogaland 1.1.2019. Hennes fagområder er grovfôrproduksjon, klima og bærproduksjon. (Foto: Jon Asgaut Flesjå)

 

Vi trenger din kunnskap i vårt oppdrag for den norske bonden

- Søk jobb i Norsk Landbruksrådgiving!

I Norge produserer vi omtrent 50 prosent av den maten vi spiser selv. Vi i Norsk Landbruksrådgiving mener tallet kunne vært langt høyere – og det er fullt mulig! Med riktig kunnskap er det nesten ingen grenser for hva vi sammen kan utvikle landbruket vårt til i framtida.

Det handler heller ikke bare om mengden vi produserer, men mange andre viktige forhold. De fleste nordmenn er opptatt av hvor maten kommer fra, om den er sunn og om den er bra for dyrene og miljøet. Jordbruk og matproduksjon er en viktig del av samfunnet vårt.

Gjør en forskjell – hver dag!

Som rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving får du være med i sentrum av utviklingen av norsk mat. Du vil påvirke retningsvalg og produksjon hos mange enkeltbønder og dermed gi et viktig bidrag til utviklingen av landbruket og maten vi alle er avhengige av hver eneste dag.

  (Foto: Morten Berntsen) 

Vi ønsker smarte hoder velkomne innen mange fagområder:

 • Grovfôr
 • Korn
 • Poteter
 • Grønnsaker
 • Frukt
 • Bær
 • Økologisk
 • Veksthus
 • Økonomi
 • HMS
 • Landbruksbygg
 • Presisjonslandbruk
 • Maskinteknikk

Bli med og lever den rådgivingen bonden har behov for når og hvor den trengs!

Ledige stillinger

  

NLR Rogaland søker ny HMS-rådgiver i fast 60 prosent stilling eller mer. 

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med daglig leder Helga Hellesø, tlf. 932 67 203. Kortfattet søknad med CV kan sendes til helga.helleso@nlr.no

Søknadsfrist: 3. april 2020

 

NLR Trøndelag søker rådgivere for flere fagområder

Søknad og CV sendes til jobb.trondelag@nlr.no

Søknadsfrist: 13.april 2020

 

NLR Østafjells søker rådgiver planteproduksjon i 100 prosent stilling.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Magne Heddan, tlf. 952 07 980. 

Søknadsfrist: 15.april 2020

 

Landbruk Nordvest søker en engasjert og samlende daglig leder som forstår næringens behov for kapasitet og kompetanse

Søknad sendes til hilmar.kleppe@hkcas.no.

Søknadsfrist: omgående og senest 15. april

 

− For meg er det meningsfylt å sette kunnskapen jeg har fått fra Høgskolen i Hedmark ut i praksis som rådgiver for den norske bonden. Jeg tok bachelor i agronomi og master i bærekraftig landbruk og var ferdig i 2016. Å jobbe ute der matproduksjonen foregår opplever jeg som veldig givende, sier Hilde Hegnes som er ny rådgiver i Landbruk Nordvest.  

  

Ring vår HR-sjef Gudrun Fodstad på telefon 995 93 108 for informasjon om karrieremuligheter i NLR, eller send en e-post til gudrun.fodstad@nlr.no for å melde din interesse. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.