Jobb hos oss

09.10.2019 (Oppdatert: 21.02.2020)

Randi Hodnefjell er oppvokst på gård med melkeproduksjon på Mosterøy i Rennesøy kommune i Rogaland. I 2017 tok hun mastergrad i plantevitenskap ved NMBU og begynte som landbruksrådgiver i NLR Vest med kontorsted Ørsta. Etter halvannet år på Sunnmøre vendte hun nesen hjemover og startet i NLR Rogaland 1.1.2019. Hennes fagområder er grovfôrproduksjon, klima og bærproduksjon. (Foto: Jon Asgaut Flesjå)

 

Vi trenger din kunnskap i vårt oppdrag for den norske bonden

- Søk jobb i Norsk Landbruksrådgiving!

I Norge produserer vi omtrent 50 prosent av den maten vi spiser selv. Vi i Norsk Landbruksrådgiving mener tallet kunne vært langt høyere – og det er fullt mulig! Med riktig kunnskap er det nesten ingen grenser for hva vi sammen kan utvikle landbruket vårt til i framtida.

Det handler heller ikke bare om mengden vi produserer, men mange andre viktige forhold. De fleste nordmenn er opptatt av hvor maten kommer fra, om den er sunn og om den er bra for dyrene og miljøet. Jordbruk og matproduksjon er en viktig del av samfunnet vårt.

Gjør en forskjell – hver dag!

Som rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving får du være med i sentrum av utviklingen av norsk mat. Du vil påvirke retningsvalg og produksjon hos mange enkeltbønder og dermed gi et viktig bidrag til utviklingen av landbruket og maten vi alle er avhengige av hver eneste dag.

  (Foto: Morten Berntsen) 

Vi ønsker smarte hoder velkomne innen mange fagområder:

 • Grovfôr
 • Korn
 • Poteter
 • Grønnsaker
 • Frukt
 • Bær
 • Økologisk
 • Veksthus
 • Økonomi
 • HMS
 • Landbruksbygg
 • Presisjonslandbruk
 • Maskinteknikk

Bli med og lever den rådgivingen bonden har behov for når og hvor den trengs!

Ledige stillinger

 

NLR søker konsulent innenfor fagområdet grønt i fast 100 prosent stilling.

Spørsmål om stillingen kan rettes til fagdirektør Kåre Oskar Larsen, telefon 906 97 883 eller HR-sjef Gudrun Fodstad, telefon 995 93 108.

Søknad med CV sendes Norsk Landbruksrådgiving, Osloveien 1, 1433 Ås, eller på e-post til gudrun.fodstad@nlr.no

Søknadsfrist:  1. mars 2020

 

NLR Rogaland søker forsøkstekniker med kontor på Særheim. 

Tiltredelse: snarest

For flere opplysninger om stillingen, ta kontakt med daglig leder Helga Hellesø, tlf. 932 67 203. Kortfatta søknad med CV kan sendes Norsk Landbruksrådgiving Rogaland, Postvegen 211, 4353 Klepp st. eller på e-post; helga.helleso@nlr.no

Søknadsfrist: 9.mars 2020

 

NLR Rogaland søker rådgiver innenfor landbruksbygg i 100 prosent stilling. 

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med daglig leder Helga Hellesø, tlf. 932 67 203. Kortfattet søknad med CV kan sendes til helga.helleso@nlr.no

Søknadsfrist: 9.mars 2020

 

NLR Agder og NLR Rogaland søker begge rådgivere i presisjonslandbruk, maskinteknikk og grovfôr i 100 prosent stilling. 

Tiltredelse: snarest

For informasjon om stillingen og søknad:
NLR Agder: Inger Birkeland Slågedal, tlf. 91870893. E-post. agder@nlr.no.
NLR Rogaland: Helga Hellesø, tlf. 93267203. E-post helga.helleso@nlr.no
Søknaden merkes: Rådgiver presisjonslandbruk, maskinteknikk og grovfôr.

Søknadsfrist: 31.mars 2020

 

− For meg er det meningsfylt å sette kunnskapen jeg har fått fra Høgskolen i Hedmark ut i praksis som rådgiver for den norske bonden. Jeg tok bachelor i agronomi og master i bærekraftig landbruk og var ferdig i 2016. Å jobbe ute der matproduksjonen foregår opplever jeg som veldig givende, sier Hilde Hegnes som er ny rådgiver i Landbruk Nordvest.  

  

Ring vår HR-sjef Gudrun Fodstad på telefon 995 93 108 for informasjon om karrieremuligheter i NLR, eller send en e-post til gudrun.fodstad@nlr.no for å melde din interesse. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.