Plantevernplan2022
Medlem

Plantevernplan i potet

Potetrådgiverne i Norsk Landbruksrådgiving har gått sammen om en felles Plantevernplan for Potet. Planen finner du ved å logge deg inn.
Klimakampanje herobilde

NLR foreslår gratis klima førsteråd til alle

For at landbruket skal nå målet i klimaavtalen med staten bør innsatsen på klimarådgiving trappes kraftig opp. Norsk Landbruksrådgiving (NLR) foreslår derfor friske midler over jordbruksavtalen til gratis klima førsteråd for alle norske bønder.
NLR
Sortsfelt i lok

Fagdag for løkdyrkere

Agronomiske og økonomiske utfordringer i løkproduksjon var tema da Norsk Landbruksrådgiving og Norsk Løkdyrkerforening arrangerte sin årlige fagdag i løk 15.februar.
NLR
Saing Apelsvoll 2021 Foto Einar Strand

Feltforsøk avler kunnskap

NLR gjennomfører hvert år en rekke feltforsøk som støtte for våre rådgivingsaktiviteter innenfor planteproduksjonene.
NLR
Sammen for trygghet og overskudd

– Alt som skjer på gården er til vår fordel

Det sier Inge Os og sikter til HMS-arbeidet som er grunnlaget for sikkerhet og trivsel på gården han driver sammen med Karen Margrethe Os Hommelstad i Hamar. Og med jevnlige besøk av HMS-rådgiver fra NLR, får de det til.
NLR
HMS radgiving

Ny stor HMS-kartlegging i landbruket

Landbruket er i rask endring og det er fortsatt en høy frekvens på ulykker og arbeidsrelaterte dødsfall. I møte med Nasjonalt samarbeidsforum for HMS ba statsråden næringa vurdere en ny HMS-kartlegging. Denne blir nå sendt ut i til alle bønder januar.
Nlr teknikkmotet hero

Har du meldt deg på NLR Teknikkmøtet 2022?

NLR Teknikkmøtet 2022 er i gang med praktiske erfaringar, visjonar, gjødselprat og helsing frå landbruksministeren. Årets utgåve er heldigital og går fra 1. til 9. februar, både formiddag og kveld. Velkomen!
Nlr teknikkmotet 2020

Klart for NLR Teknikkmøtet 2022

I skjæringspunktet mellom teknikk, økonomi og agronomi finn du NLR Teknikkmøtet, som i år går digitalt. Fire økter i februar med spennande, aktuelle og framtidsretta tema på programmet.
NLR
1 2 3 4 5 6