De erfarne musikerne fra Hamar stiller med et bredt repertoar bestående av pop, rock og disco fra de siste 40 årene, Låtmaterialet er hentet fra artister som Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen, The Kids, Prince, Earth Wind & Fire og Carola (!) – for å nevne noen.

Allsidig partyband

Høy allsang- og dansefaktor – og ikke minst godt humør og spilleglede – er Kalle Føtters varemerke. Bandet har etter hvert bygd seg opp en trofast tilhengerskare som møter opp gang etter gang, men også nye fans lar seg begeistre av den gode stemningen som alltid oppstår foran scenen.

Bandet har spilt oppvarming før Vassendgutane, delt scene med Madcon, Helene Bøksle og andre kjente artister under eventjobber. Kalle Føtters har spilt for sponsorer og det norske publikum i Ruhpolding under World Cup skiskyting, i Grieghallen, Frognerseteren, sølvgruvene i Kongsberg, i Vikingskipet, Holmenkollen, og på hoteller i Norge og Sverige.

KFO 2020 uten logo liten 2022
Kalle Føtters består av musikere som alle har lang fartstid i en rekke orkestre. Medlemmene er Per Pettersen (gitar), Vegard Tangen (trommer), Frode Johnsen (vokal), Rune Slaatten (tangenter) og Rune Pedersen (bass).