Gjennom 10 webinarer vil nederlandske forskere, konsulenter og dyrkere fra "Plant Empowerment" ta oss gjennom aktuelle utfordringer for agurk, tomat, salat og jordbær i veksthus. Kurset vil dekke tema som klimastyring og planteaktivitet, lys og vanning, plantehelse og datadrevet dyrking med muligheter for å stille spørsmål underveis eller senere. Det første webinaret har allerede vært, men du kan fortsatt slenge deg på og få tilgang til opptak.

Les mer om kurset og meld deg på her

Som medlem av NLR får du 10% avslag. Bruk rabattkoden: followacropcycle10


Hva er Plant Empowerment?

Plant Empowerment er en dyrkingsfilosofi med opphav i den nederlandske praksisen «Next generation growing», som har blitt utviklet siden 2005. Dyrkingsmetoden baserer seg på å holde de tre balansene vann, energi og assimilater i likevekt slik at plantene blir friske, motstandsdyktige og effektive i sin bruk av vann, næring, CO2 og energi.

Plant Empowerment tilbyr ulike online kurs, en teoribok og en plattform der du kan stille spørsmål til kursholdere og andre kursdeltagere. Du blir med andre ord del av et internasjonalt fellesskap der vi kan lære av hverandres erfaringer på tvers av landegrenser.

Oppsummeringer kommer

Gjennom sesongen vil vi komme med oppsummeringer fra webinarene og ellers holde dere oppdatert på ny kunnskap og erfaringer vi får via denne portalen.

Utlån av bok

Boken “Plant Empowerment” er til utlån hos NLR. Ta kontakt med Carla (carla.hoyer@nlr.no)