Ledige stillinger:
Rådgiver bær og småskala landbruk - Trøndelag
Kontorsted: På et av våre kontoret i Trøndelag
Søknadsfrist: 2. april 2024. Les mer om stillingen her.
Rådgiver grønnsaker - Frosta og Innherred
Kontorsted: Steinkjer eller Stjørdal
Søknadsfrist: 2. april 2024. Les mer om stillingen her.
Rådgiver innen grovfôr, og en kombinert stilling grovfôr-korn - Buskerud
Kontorsted: På et av våre kontorer Rollag eller Åmot i Buskerud
Søknadsfrist: 15. mars 2024. Les mer om stillingen her.
Rådgiver innen miljø, jordhelse, klima og korn - Østfold og Follo
Kontorsted: Øsaker, Askim eller Huggenes.
Søknadsfrist: 15. mars 2024. Les mer om stillingen her.
Forsøkstekniker innen kornvekster, vikariat - Roverud, Innlandet
Kontorsted: På vår forsøksgård Brandval prestegård, Roverud, Innlandet.
Søknadsfrist: 15. mars 2024. Les mer om stillingen her.
Forsøksmedarbeidere i Lier
Kunne du tenke deg å bistå med arbeid innen frukt, bær og frilandsgrønnsaker? NLR, region Østlandet, søker to forsøksmedarbeidere for sommeren 2024 i Lier/Drammensområdet. Kontakt Ingrid R. Østensen, 977 23 438.
Rådgivere landbruksbygg/RIB
Kontakt leder byggrådgiving Jan Arve Langørgen, 402 20 218.
Regnskapsrådgiver
Kontakt avdelingsleder Inger Smågård, 481 57 434.
Ønsker du jobb i NLR?
Bli med og lever kunnskapen bonden trenger for å produsere verdens best mat!
Stadig flere er opptatt av hvor maten kommer fra, hvordan den er produsert, om den er sunn og god, og om den er bra for jorda, dyra, miljøet og klimaet. Landbruk og matproduksjon er en viktig del av samfunnet vårt.
Oppdraget er å produsere mer og bedre mat uten at det går ut over klima og miljø
I Norge har vi ambisjoner om å produsere 50 prosent av maten vi spiser selv. Med riktig kunnskap er det nesten ingen grenser for hva vi sammen kan utvikle landbruket vårt til i framtida.
Gjør en forskjell – hver dag!
I NLR står du i sentrum av utviklingen av norsk matproduksjon. Du vil påvirke retningsvalg og produksjon hos mange enkeltbønder og dermed gi et viktig bidrag til utviklingen av landbruket og maten vi alle er avhengige av hver eneste dag.
Vi ønsker smarte hoder velkommen innenfor mange fagområder:
- Grovfôr
- Korn
- Poteter
- Grønnsaker
- Frukt
- Bær
- Økologisk
- Klima
- Jord
- Veksthus
- Økonomi
- HMS
- Landbruksbygg
- Presisjonslandbruk
- Maskinteknikk
Hvordan er det å jobbe i NLR?
− For meg er det meningsfylt å sette kunnskapen jeg har fått fra Høgskolen i Hedmark ut i praksis som rådgiver for den norske bonden. Jeg tok bachelor i agronomi og master i bærekraftig landbruk og var ferdig i 2016. Å jobbe ute der matproduksjonen foregår opplever jeg som veldig givende, sier Hilde Hegnes som er rådgiver NLR, Midt.