Lisa Brondbo

Takst og eierskrifterådgiving

NLR utvider stadig rådgivningstilbudet i Trøndelag, og har ansatt sertifisert takstmann for landbrukseiendommer.
Midt
Velg20 Melk

Velg Melk

Møteserien er i gang igjen. Et satsingsprosjekt for små- og mellomstore melkebruk i Trøndelag. Fra kyst til fjell i Trøndelag har vi 1600 melkebruk. Hver arbeidsplass her gir en arbeidsplass i andre sektorer, og dette gjør melkeproduksjon til en viktig distriktsnæring
Midt
3 A7 A9272 2

Få fart på KSL-permen

HMS: Som et ledd i en god bedriftsstyring på gården danner KSL en viktig plattform. Men sliter du med å få orden å KSL-papirene? Vi hjelper deg.
Innlandet
MG 6642

Motiverer til økologisk korndyrking

VIDEO: Hva skal til for å lykkes med økologisk korndyrking? Kjersti og Kristian Narum har sytten års erfaring og deler sin kunnskap.
Innlandet
3 A7 A4007

– Nå driver jeg med sau

MENTORORDNINGA: Mentorordninga i landbruket har gitt Agnete Fauskrud nyttige råd. Etter eget utsagn har hun gått fra å ha sau til å drive med sau, takket være god hjelp fra mentoren.
Innlandet
IMG 3029

Fra blokk til Skifteplan

Ved siden av traktorsetet har kumelkprodusent Jon Ansten Johansen sin laminerte gjødslingsplan og notatblokka liggende. Når han kjører av et jorde, noterer han med en gang hva han har gjort. Denne registreringen danner helt nødvendig tallgrunnlag for Klimakalkulatoren.
NLR
Nobel

Gjør et nobelt forsøk

I dag er det først og fremst de to sortene Frida og Saga som dominerer av norske jordbærsorter, mens sorten Nobel har et svært lite dyrkingsomfang. Et lite knippe produsenter har imidlertid interessante erfaringer med sorten.
Innlandet
1 ... 63 64 65