3 A7 A9272 2

Få fart på KSL-permen

HMS: Som et ledd i en god bedriftsstyring på gården danner KSL en viktig plattform. Men sliter du med å få orden å KSL-papirene? Vi hjelper deg.
Innlandet
MG 6642

Motiverer til økologisk korndyrking

VIDEO: Hva skal til for å lykkes med økologisk korndyrking? Kjersti og Kristian Narum har sytten års erfaring og deler sin kunnskap.
Innlandet
3 A7 A4007

– Nå driver jeg med sau

MENTORORDNINGA: Mentorordninga i landbruket har gitt Agnete Fauskrud nyttige råd. Etter eget utsagn har hun gått fra å ha sau til å drive med sau, takket være god hjelp fra mentoren.
Innlandet
IMG 3029

Fra blokk til Skifteplan

Ved siden av traktorsetet har kumelkprodusent Jon Ansten Johansen sin laminerte gjødslingsplan og notatblokka liggende. Når han kjører av et jorde, noterer han med en gang hva han har gjort. Denne registreringen danner helt nødvendig tallgrunnlag for Klimakalkulatoren.
NLR
Nobel

Gjør et nobelt forsøk

I dag er det først og fremst de to sortene Frida og Saga som dominerer av norske jordbærsorter, mens sorten Nobel har et svært lite dyrkingsomfang. Et lite knippe produsenter har imidlertid interessante erfaringer med sorten.
Innlandet
NLR Likviditet

NLR Likviditet gir kontroll på pengeflyten

Har du opplevd at regningsbunken er like høy som driftskontoen er tom? Eller at du må investere, men vet ikke når det er mulig? NLR har et råd­givingsverktøy som gir deg kontroll.
NLR
Sproyting i gulrot

Skandinavisk prosjekt om plantevern

"Regionalt netværk og samarbejde om plantebeskyttelse i specialafgrøder" er et nytt interreg-prosjekt om plantevern i grønnsaker, frukt og bær, prydplanter og planteskoler med partnere fra Danmark, Norge og Sverige.
1 ... 59 60 61