Direktør Bjarne Holm taler for nye region Midt

Samanristing av NLR Midt på Oppdal

Onsdag og torsdag i førre veke samla tilsette i NLR Midt seg til «samanristing» på Oppdal. Dei mange rådgjevarane i tidlegare NLR Trøndelag og dei ikkje fullt så mange i tidlegare NLR Nordvest skal no fungere som ei eining.
Midt
Zorvec

Zorvec Endavia avvikles

Soppmiddelet Zorvec Endavia avvikles fordi et av virkestoffene, benthiavalicarb, ikke fikk fornyet godkjenning i EU.
Nord
NLR i ny drakt hero

NLR i ny drakt

I forbindelse med etableringen av én, landsdekkende organisasjon lanserer NLR ny nettside, ny sentralbordløsning, ny logo og nytt visuelt uttrykk. Med NLR i ny drakt kan vi kommunisere tydeligere og mer effektivt.
Hero kornaker 1

NLR samles i ett samvirkeforetak - bedre rådgiving til bonden

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) går fra 11 foretak til ett nytt samvirksfortak. Målet er at du som medlem ikke skal merke noe særlig i forbindelse med dette skiftet. Nye NLR skal være enda bedre rustet til å gi deg som medlem det du vet du trenger, men også bli flinkere til å tilby deg det du kanskje ikke visste at du trengte.
TA707203 2

Informasjon om foretaksendring

Alle ti regionale NLR-rådgivingsenheter samt foreningen NLR er fra 01.01.2024 samlet i samvirkeforetaket Norsk Landbruksrådgiving SA.
IMG 44521

Korndyrking på Vestlandet?

Det vart arrangert fagdag 1. desember på Voss. Tema var korn til malt og fôr. Godt oppmøte av interesserte som ynskte informasjon om korndyrking for å vurdera om det kan vera aktuelt å prøva, kanskje alt i 2024.
Vest
Epler smal

Smartfrukt fagseminar

I Forskningsrådsprosjektet «SmartFrukt» skal kvaliteten til eplesortane bli betre.
Østlandet
20231003 163342

Grobunn for økt kompetanse

Vi er tildelt støtte som sikrer fremdrift innen den helhetlige og jordhelsefremmende driftsmetoden Karbon Agro
Østlandet
Fagmote gronnsaker i Lier 2023

Se presentasjonene fra "Oppsummeringsmøte grønnsaker" i Lier 6. des

Du finner info om utfordringene i vekstsesongen 2023, nyheter og oppdateringer om plantevernmidler 2024, nytt innen sorter, nye vannmiljøkrav, resultater fra gjødslingsforsøk i blomkål, hvordan biofilm brytes ned i jordsmonnet og hvordan grønnsaksdyrkerne kan benytte seg av GPS-utstyr og droner.
Østlandet
1 ... 7 8 9 ... 66