1nlr 64104275300

Jogeir kunne blitt ein del av sin eigen statistikk

– Den einaste plassen du er heilt trygg i ein traktor, er i førarsetet. Der er setebeltet di beste livsforsikring, seier Jogeir Agjeld – maskineksperten som sjølv vart redda av beltet heime på garden i Olden.
NLR
3 A7 A3896

Mentorhjelp for grønne dyrkere

Selv med noen års erfaring kan det være verdifull kunnskap å høste gjennom Mentorordninga i landbruket.
NLR Innlandet
Nlr 48381186393

Oppdatert mal for plantevernjournal

NLR har oppdatert malen for plantevernjournal for 2022 som dekker kravene Forskrift om plantevernmidler setter til sprøytejournal, integrert plantevern og plikten til å redusere risikoen for vannforurensning.
NLR
IMG 3029

Fra blokk til Skifteplan

Ved siden av traktorsetet har kumelkprodusent Jon Ansten Johansen sin laminerte gjødslingsplan og notatblokka liggende. Når han kjører av et jorde, noterer han med en gang hva han har gjort. Denne registreringen danner helt nødvendig tallgrunnlag for Klimakalkulatoren.
NLR
Landskap klimakalulator Foto Klimasmart landbruk Sigurd Fossen 002

Klimakalkulatoren er et verktøy for mer klimasmart landbruk

Klimakalkulatoren er et viktig steg på veien til å redusere utslipp av klimagasser og binde karbon i landbruket. Nøkkelen til å lykkes er å starte på gården hos den enkelte bonde. Først ut er kumelk-, gris- og kornbønder.
NLR Likviditet

NLR Likviditet gir kontroll på pengeflyten

Har du opplevd at regningsbunken er like høy som driftskontoen er tom? Eller at du må investere, men vet ikke når det er mulig? NLR har et råd­givingsverktøy som gir deg kontroll.
NLR
Sproyting i gulrot

Skandinavisk prosjekt om plantevern

"Regionalt netværk og samarbejde om plantebeskyttelse i specialafgrøder" er et nytt interreg-prosjekt om plantevern i grønnsaker, frukt og bær, prydplanter og planteskoler med partnere fra Danmark, Norge og Sverige.
NLR
1 ... 6 7 8