Bli med oss på en spennende og lærerik dag! Vi får en omvisning i gartneriet og innføring deres produksjon, sosial lunsj og avslutter med en pode-workshop der alle kan pode sin egen tomatstamme. Med på laget er Thomas Holz, NLRs nasjonale fagressurs for økologi. Det er duket for en hyggelig vandring med gode, faglige diskusjoner.

Dette arrangementet finansieres av Landbruksdirektoratets økomidler via prosjektet «Erfaringsgruppe for økologisk dyrking av agurk og tomat».


Program

Kl 10-12: Vi ser på hele spekteret av grønnsaksoppal inkludert agurk og tomat planter for dyrking i bakken i veksthus. Omvisning i gartneriet (2 timer)

Kl 12-12:30 Pause med kaffe og baguetter servert av NLR

Kl 12:30-13:30 Pode-workshop der alle kan pode en tomatsort på grunnstamme (1time)


1oppal thomas
2oppal thomas
3 oppal thomas

Meld deg på her!

Transport organiseres av deltager selv. NLR vil ha mulighet til å bistå ved behov, ta kontakt med Carla hvis du trenger skyss: carla.hoyer@nlr.no

Litt om de Haes

Birgitte og Arvid driver de Haes gartneri siden 2002. De Haes Gartneri er et heløkologisk gartneri på Hadeland der Birgitte og Arvid produserer alt de selger: et stort utvalg grønnsaksplanter, urter og blomster, til privat og næring. De Haes holder kurs i kjøkkenhagedrift og bygger/etablerer kjøkkenhager.

Les mer om de Haes her: De Haes Gartneri


Vandringen er åpen for alle som driver produksjon av grønnsaker til salg.

Maks. 25 deltakere.

Vi gleder oss til en inspirerende og lærerik dag med dere!

Ta kontakt med Carla dersom du har spørsmål: mob 47257820