LoVe FOOD inviterer til "mini-grønnsaksskole".
Vi ønsker varmt velkommen til en 4-kvelders webinarserie om grønnsaksproduksjon i nord i perioden 28. februar til 19. mars!
Gjennom nøye utvalgte temaer ønsker vi å legge til rette for deg som produserer/ønsker å produsere grønt for salg i Lofoten og Vesterålen.
Webinarserien er designet for å gi deg rask og effektiv informasjon som raskt tar deg videre i dine drømmer og planer - her vil du få masse relevant info fra dyktige rådgivere i Norsk Landbruksrådgiving SA, mulighet for å stille spørsmål, samt komme med ønske om hva slags kunnskap og hjelp du har behov for i tiden som kommer.
Webinarserien
28.02 kl. 19.30 - Oppstart av grøntproduksjon og drift
- Presentasjon av LoVe FOOD v/Bjørg-Elin Kärn
- Marked og økonomi v/Hans Gafke
06.03 kl. 19.30 - Jord, vårt viktigste grunnlag
- Jordkultur, jordhelse, gjødsling og jordarbeiding v/Kari Bysveen
12.03 kl. 19.30 - Hva og hvordan kan vi dyrke så langt nord?
- Tiltak for å komme tidligere ut på jordet (lysgroing i potet, bruk av duk) v/Kristin Sørensen
- Så-kalender v/Sunniva Løwø
19.03 kl. 19.30 - Stell i sesongen
- Lokalmatnettverket v/ Frøydis Gillund
- Stell i sesongen v/ Hans Gaffke
Det er mulig å melde seg på en kveld eller hele serien. Og vi vil forsøke å gjøre opptak slik at du kan få med deg kurskvelden i etterkant du ikke har anledning til å delta live.
Pris per kveld
- 200 NOK for medlemmer av LoVe FOOD
- 400 NOK for deltakere utenfor nettverket
For deltakere utenfor nettverket vil vi gi rabatt dersom du velger å melde deg på alle 4 webinarene.
For spørsmål, ta gjerne kontakt!