LoVe FOOD inviterer til "mini-grønnsaksskole".

Vi ønsker varmt velkommen til en 4-kvelders webinarserie om grønnsaksproduksjon i nord i perioden 28. februar til 19. mars!

Gjennom nøye utvalgte temaer ønsker vi å legge til rette for deg som produserer/ønsker å produsere grønt for salg i Lofoten og Vesterålen.

Webinarserien er designet for å gi deg rask og effektiv informasjon som raskt tar deg videre i dine drømmer og planer - her vil du få masse relevant info fra dyktige rådgivere i Norsk Landbruksrådgiving SA, mulighet for å stille spørsmål, samt komme med ønske om hva slags kunnskap og hjelp du har behov for i tiden som kommer.

Webinarserien

28.02 kl. 19.30 - Oppstart av grøntproduksjon og drift

  • Presentasjon av LoVe FOOD v/Bjørg-Elin Kärn
  • Marked og økonomi v/Hans Gafke

06.03 kl. 19.30 - Jord, vårt viktigste grunnlag

  • Jordkultur, jordhelse, gjødsling og jordarbeiding v/Kari Bysveen

12.03 kl. 19.30 - Hva og hvordan kan vi dyrke så langt nord?

  • Tiltak for å komme tidligere ut på jordet (lysgroing i potet, bruk av duk) v/Kristin Sørensen
  • Så-kalender v/Sunniva Løwø

19.03 kl. 19.30 - Stell i sesongen

  • Lokalmatnettverket v/ Frøydis Gillund
  • Stell i sesongen v/ Hans Gaffke

Det er mulig å melde seg på en kveld eller hele serien. Og vi vil forsøke å gjøre opptak slik at du kan få med deg kurskvelden i etterkant du ikke har anledning til å delta live.

Pris per kveld

  • 200 NOK for medlemmer av LoVe FOOD
  • 400 NOK for deltakere utenfor nettverket

For deltakere utenfor nettverket vil vi gi rabatt dersom du velger å melde deg på alle 4 webinarene.

PÅMELDING HER

For spørsmål, ta gjerne kontakt!

4 U5 A5383
Vi ønsker å legge til rette for deg som produserer/ønsker å produsere grønt for salg i Lofoten og Vesterålen! Velkommen til webinar! Foto: Ingvild Melkersen
4 U5 A4442
Vi ønsker å legge til rette for deg som produserer/ønsker å produsere grønt for salg i Lofoten og Vesterålen! Velkommen til webinar! Foto: Ingvild Melkersen