Nlr teknikkmotet hero

NLR Teknikkmøtet 2022 klart for påmelding

Det blir praktiske erfaringar, visjonar, gjødselprat og helsing frå landbruksministeren. Årets utgåve av NLR Teknikkmøtet blir arrangert digitalt gjennom nokre dagar først i februar. Velkomen!
Nlr teknikkmotet 2020

Klart for NLR Teknikkmøtet 2022

I skjæringspunktet mellom teknikk, økonomi og agronomi finn du NLR Teknikkmøtet, som i år går digitalt. Fire økter i februar med spennande, aktuelle og framtidsretta tema på programmet.
NLR
Klimatiltak

Ti millioner kroner fra bærekraftsfond til bønder med gode ideer

Norges Bondelag og Gjensidige har gått sammen om å etablere et bærekraftsfond som årlig skal dele ut inntil 10 millioner kroner til ulike prosjekter i landbruket. Bønder over hele landet står i kø for å realisere bærekraftige ideer. Så langt har 30 prosjekter og 350 enkeltpersoner mottatt 8,6 millioner kroner.
Sortsfelt i lok

Fagdag om løk

Norsk Løkdyrkerforening og Norsk Landbruksrådgiving ønsker alle løkprodusentene i landet velkommen til fagdag om løk 15. februar 2022.
NLR
Dbfec146 e680 4262 bcb2 98e2a2efe58f

Debioprisen til De Haes Gartneri

Birgitte og Arvid Udo De Haes fikk Debioprisen under utdelingen av Matprisen for sitt utrettelige arbeid for økologisk dyrking gjennom nesten tjue år.
Marklofter scenen

Lars Skjennum er Årets Markløfter

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) og Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) har i år oppfordret bønder over hele landet til å grave i jorda si og telle meitemark. Lars Skjennum fra Nannestad fant flest og ble kåret til Årets Markløfter på Agroteknikk 2021.
NLR
1 2 3 4 5