Det første møtet ble holdt i Overhalla, og samlet en god del deltakere fra nærområdet. Her ble det diskutert tema som kløver i enga, vedlikeholdssåing av eng og pH-verdien i enga. På møtet i Overhalla gikk Jørn Ketil Brønstad også gjennom kornforsøkene som har blitt gjort i Overhalla, og delte sine erfaringer og kunnskap om dette temaet med deltakerne.

Det andre møtet ble holdt på Val VGs, hvor deltakerne ble informert om betydningen av riktig vedlikehold av enga, og hvordan dette kan oppnås ved å bruke de rette teknikkene. Også på dette møtet var det fokus på pH-verdien i enga og hva som er riktig pH. Ensilering og kløver var også tema for dette møtet.

Det tredje og siste møtet ble arrangert i samarbeid med Felleskjøpet og Franzefoss Minerals på Tunnsjøen. Også her ble det fokusert på ensilering og hvordan man kan oppnå optimal lagring av fôret. Videre tok vi opp de samme teamene som kløver i enga og verdien av denne, vedlikeholdssåing og Sverre Homstad fra Felleskjøpet gikk gjennom noe statistikk fôrprøvene for Indre Namdal 2022.

Alle tre møtene var informative og vellykkede, og de deltakende bøndene fikk nyttig kunnskap som kan bidra til å forbedre kvaliteten og avlingen på enga. Det er gledelig å se at så mange var interessert og møtte opp, og vi håper på flere vellykkede møter i fremtiden.