Brandval

Reåpning av NLR-kontor på Brandval Prestegård

Fredag 19. april 2024 flyttet medarbeiderne i Norsk Landbruksrådgiving avdeling Glåmdal inn i nye lokaler på Brandval prestegård. Forpakterboligen på gården er ominnredet og utvidet, slik at de ansatte får nye moderne lokaler i nær tilknytning til sin base for forsøksvirksomheten for medlemmene i Glåmdal.
Østlandet
Haskap

Erfaringsgruppe for haskapdyrkere

Vi setter igang et prøveprosjekt med erfaringsguppe for haskapdyrkere. Flere har plantet større areal med haskap, og nå vil vi samle dyrkermiljøet!
Sør
Østlandet
Grashosting Valdres 20190703 6v2 Mimiro

Samarbeid mellom NLR SA og MIMIRO AS

Norsk Landbruksrådgiving SA (NLR) og MIMIRO AS har inngått en avtale om kjøp av rådgiverlisens i Eana-porteføljen. Dette samarbeidet representerer et viktig skritt framover for begge organisasjonene, med mål om å styrke og støtte bøndene i deres arbeidshverdag.
8 Illustrasjonsbilde 1 Oline Stubsjoen Om Mandelpotet

Mandelpotet – en suksesshistorie?

Mandelpotet har ofte blitt forbundet med fjellstrøk, da gjerne Nord-Østerdalen, Oppdal-området og Gudbrandsdalen. Det er her mesteparten av mandelpoteten i Norge har blitt dyrket, i tillegg til i Nord-Norge.
Innlandet
Gerbrand, Tove og Steffen. Foto: Ingvild Melkersen

Sunt bondevett gir mange klimastyrker

– Som bonde lever man av og med naturen, og vi jobber for å gjøre det på en best mulig måte. Da er det sunt å få sett produksjonen sin med andre øyne, sier melk- og kjøttprodusentene Tove og Steffen Benjaminsen.
Nord
Faglig fokus framover

Faglig fokus framover

Opp og fram, kan stå som motto for det første ordinære årsmøtet i NLR SA, 9. april.
Styret 16 9

Nytt styre i NLR SA

Årsmøtet i NLR, 9. april, valgte Arnstein Røyneberg, Sola i Rogaland, til ny styreleder, og Wenche Snildalsli Vuttudal, Snillfjord i Trøndelag, til nestleder.
Skjermbilde 2024 04 08 kl 15 31 20

Nullvisjon for ulykker i landbruket

– Ei dødsulykke er ei for mye, sier Geir Pollestad, landbruks- og matminister. Derfor har nå 13 parter i landbruket signert en intensjonsavtale om null ulykker i landbruket.
1 2 3 4 ... 65