Saing Apelsvoll 2021 Foto Einar Strand

Feltforsøk avler kunnskap

NLR gjennomfører hvert år en rekke feltforsøk som støtte for våre rådgivingsaktiviteter innenfor planteproduksjonene.
NLR
Sammen for trygghet og overskudd

– Alt som skjer på gården er til vår fordel

Det sier Inge Os og sikter til HMS-arbeidet som er grunnlaget for sikkerhet og trivsel på gården han driver sammen med Karen Margrethe Os Hommelstad i Hamar. Og med jevnlige besøk av HMS-rådgiver fra NLR, får de det til.
NLR
HMS radgiving

Ny stor HMS-kartlegging i landbruket

Landbruket er i rask endring og det er fortsatt en høy frekvens på ulykker og arbeidsrelaterte dødsfall. I møte med Nasjonalt samarbeidsforum for HMS ba statsråden næringa vurdere en ny HMS-kartlegging. Denne blir nå sendt ut i til alle bønder januar.
Nlr teknikkmotet hero

Har du meldt deg på NLR Teknikkmøtet 2022?

NLR Teknikkmøtet 2022 er i gang med praktiske erfaringar, visjonar, gjødselprat og helsing frå landbruksministeren. Årets utgåve er heldigital og går fra 1. til 9. februar, både formiddag og kveld. Velkomen!
Nlr teknikkmotet 2020

Klart for NLR Teknikkmøtet 2022

I skjæringspunktet mellom teknikk, økonomi og agronomi finn du NLR Teknikkmøtet, som i år går digitalt. Fire økter i februar med spennande, aktuelle og framtidsretta tema på programmet.
NLR
Klimatiltak

Ti millioner kroner fra bærekraftsfond til bønder med gode ideer

Norges Bondelag og Gjensidige har gått sammen om å etablere et bærekraftsfond som årlig skal dele ut inntil 10 millioner kroner til ulike prosjekter i landbruket. Bønder over hele landet står i kø for å realisere bærekraftige ideer. Så langt har 30 prosjekter og 350 enkeltpersoner mottatt 8,6 millioner kroner.
Sortsfelt i lok

Fagdag om løk

Norsk Løkdyrkerforening og Norsk Landbruksrådgiving ønsker alle løkprodusentene i landet velkommen til fagdag om løk 15. februar 2022.
NLR
Dbfec146 e680 4262 bcb2 98e2a2efe58f

Debioprisen til De Haes Gartneri

Birgitte og Arvid Udo De Haes fikk Debioprisen under utdelingen av Matprisen for sitt utrettelige arbeid for økologisk dyrking gjennom nesten tjue år.
Marklofter scenen

Lars Skjennum er Årets Markløfter

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) og Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) har i år oppfordret bønder over hele landet til å grave i jorda si og telle meitemark. Lars Skjennum fra Nannestad fant flest og ble kåret til Årets Markløfter på Agroteknikk 2021.
NLR
1 2 3 4 5 6